Saturday, June 25, 2011

Συνταγματολόγος Υπουργός της αδικίας αυτουργός

Κύριε Υπουργέ επί των Οικονομικών,Κράτος δικαίου ως Ακαδημαϊκός δάσκαλος ευαγγελίζεστε και τελικά μάλλον την αδικία ως πολιτικός σοφίζεστε.
Τι είναι πάλι αυτό με την κατάργηση του μέτρου των αποδείξεων δαπανών για τη μείωση του φόρου των από το ίδιο το Κράτος με σκληρά και άδικα,όπως ομολογείτε,μέτρα καταληστευομένων φορολογουμένων πολιτών?
Το πρωί νομοθετείτε και το βράδυ,στο σκοτάδι,στα κρυφά,αναιρείτε την πρωινή σας ρύθμιση? Επιχειρείτε να περάσετε επαχθές για το λαό μέτρο με διάταξη που δεν περιλαμβανόταν στο αρχικό κείμενο του εφαρμοστικού του μεσοπρόθεσμου προγράμματος νόμου? Μην προσπαθείτε να κρυφθείτε πίσω από υπηρεσιακούς παράγοντες, γιατί περισσότερο εκτίθεσθε.Κανένας υπηρεσιακός παράγοντας δεν θα συμπεριελάμβανε μια τέτοια διάταξη,χωρίς Υπουργική έντολή. Τελικά,η αναξιοπιστία πολιτικής και πολιτικών δεν έχει όρια .Αυτό το Κράτος που λέγεται Ελλάδα,με ένδοξη ιστορία και αξιοζήλευτο από αρχαιοτάτων χρόνων πολιτισμό,δεν χρεοκόπησε μόνο οικονομικά,πλήρως απαξιώθηκε πολιτικά και ξεγυμνώθηκε ηθικά,με αποκλειστική ευθύνη των παλινωδούντων (επιεικής ο όρος) και μη ορρωδούντων πολιτικών μας.Η εθνική μας κυριαρχία καταλύθηκε με την άνευ όρων παράδοση στην τρόικα.Η συνεπεία της από δεκαετιών ανερμάτιστης πολιτικής φτώχεια και η ανεργία καταδικάζουν το λαό στην πενία,και η" ανύπαρκτη ",λόγω τρόικας, κρατική εξουσία απεμπολεί την όση απέμεινε αξιοπιστία,με την ασυνέπειά της και πολιτικά τεχνάσματα αλήστου μνήμης εποχών.Με τέτοιες πολιτικές και τέτοιεςς πρακτικές ποιος μπορεί πια να εμπιστεύεται το σημερινό πολιτικό μας σύστημα? Πάντως,η αλήθεια είναι ότι σε ένα Συνταγματολόγο-Υπουργό επενδύσαμε κάτι το διαφορετικό ,αλλά,δυστυχώς,δεν φαίνεται πιθανό.Μάλλον επιβεβαιώνεται η 'αποψη ότι "όλοι ίδιοι είναι".

0 comments:

Post a Comment