Friday, June 24, 2011

H Olivia Munn ξέρει από καλό σεξ και δε διστάζει να μοιραστεί τη γνώση της...!


Το πρόβλημα με το σεξ, είναι ότι ο καθένας νομίζει ότι είναι ειδικός. Η Olivia Munn όμως (κωμικός, παρουσιάστρια, ηθοποιός, εξώφυλλο αντρικών περιοδικών) ανήκει στις σπάνιες περιπτώσεις που διαθέτουν τόσο τα αναγκαία σωματικά, όσο και πνευματικά προσόντα για να σε πείσει ότι ξέρει τι στο διάολο σου λέει.

Κοίτα τις φωτογραφίες της. Και μετά σκέψου τον Ashton Kutcher. Είναι το ίδιο πράγμα. Όχι, προφανώς, σε εμφάνιση. Αλλά σε ψυχολογία. Γιατί και η 30χρονη Olivia (παρόλο που έχει υπάρξει εξώφυλλο στο FHM, το Playboy και δεκάδες άλλα περιοδικά) δεν ποντάρει στις καμπύλες της, αλλά στο ξουράφι μυαλό και το αναρχικό χιούμορ της.
Αυτό που την καθιέρωσε ως "δεν κολλάω πουθενά, τσαλακώνω την εικόνα μου για πλάκα" παρουσιάστρια του –game & gadgets show- Attack of the Show, αφήνοντας κληρονομιά θρυλικά βίντεο, όπως αυτό που καταβροχθίζει εν κινήσει ένα -δεμένο από σπάγκο- hot dog καλυμμένο με μουστάρδα, που γλείφει μια Apple TV ή που πηδάει σε μια τεράστια πίττα ντυμένη ως Γαλλίδα καμαριέρα. Όλα αυτά τα κολπάκια την μετέτρεψαν, όπως είναι φυσικό, στον αμαρτωλό πόθο κάθε Αμερικάνου νέρντουλα με keyboard. Μαζί φυσικά με posts, όπως αυτό που δημοσιεύσε στο site της δίπλα στην φωτογραφησή της στο Maxim, ως απάντηση στις φεμινίστριες που της την πέφτουν, "Αν έχεις πρόβλημα με αυτό που βλέπεις, τότε έχω δυο πράγματα να σου πω. Πρώτον. Κοίτα αλλού. Δεύτερον. Νομίζω ότι σου χρειάζεται ένα καλό πήδημα".
Την φήμη της αυτή η Olivia την εξαργύρωσε έξυπνα με καλές μεταγραφές (βλέπε Daily Show), εξώφυλλα, δικό της ιντερνετικό κανάλι, πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά (βλέπε Perfect Couples, μετά από πρόταση της Tina Fey) και –προσεχώς- ένα μάτσο ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες (Ι don’t know how he does it, δίπλα στην Sarah Jessica parker και More as the story develops που γράφει ο πολύς Aaron Sorkin).
Μέσα σε όλα αυτά πρόλαβε να κάνει ένα μάτσο σχέσεις με σταρ (Bryan Greenberg, Chris Pine του Star Trek) καταλήγοντας τελευταία στον Matthew Morrison (ο καθηγητής μουσικής του Glee) και να γράψει ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο, το"Suck It, Wonder Woman! The Misadventures of a Hollywood Geek,". Αυτές είναι οι καλύτερες από τις περί σεξ συμβουλές που περιέχει. Τώρα δες ξανά τις φωτογραφίες της. Είσαι σίγουρος ότι δεν σε νοιάζει τι έχει να σου πει;
Όπως έχει πει ο μεγάλος στοχαστής του 20ου αιώνα, Geοrge Michael, το "σεξ είναι φυσικό και το σεξ είναι καλό". Εγώ θέλω απλά να συμπληρώσω ότι "Το πραγματικά καλό σεξ, είναι πολύ δύσκολο να το βρεις. Για αυτό και σας προτείνω μερικές ιδέες για να το κάνετε πιο διασκεδαστικό. Αντίθετα με τις περισσότερες σεξουαλικές συνευρέσεις σας, οι συμβουλές μου δεν θα σας απογοητεύσουν."
1.Αν το τυλίξεις, θα το δαγκώσω
"Κάθε 'βρύση' στάζει, όσο σφιχτά και αν την σφίξεις. Μετάφραση. Μην κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό. Ακόμη και αν έχεις την πρόθεση να "τραβηχτείς" πριν το μοιραίο, μερικές αδέσποτες σταγόνες είναι αρκετές για να κάνουν την ζημιά. Όσον αφορά εκείνους τους άντρες που επιμένουν ότι "δεν αισθάνονται τίποτα με προφυλακτικό", θέλω απλά να τους τονίσω ότι όσο καλό και αν είναι το σεξ, όσο και αν η γκόμενα από κάτω σας θυμίζει κλώνο της Giselle, δεν αξίζει τον κόπο να πληρώνετε διατροφή για τα επόμενα 18 χρόνια. Οπότε, τυλίξτε το hot dog σας και μετά σερβιρετέ το".
2. Μην βογκάς, άκου "Αν σου πει να της δαγκώσεις το λαιμό μέχρι να στάξει αίμα, κάντο. Δεν έχει σημασία που ή ποιός της έμαθε να της αρέσει κάτι συγκεκριμένο, ούτε τι είναι αυτό ακριβώς που την "φτιάχνει". Εσύ απλά πρέπει να είσαι ευγνώμονας που ελέησε να σου δώσει το tip. Και επειδή οι γυναίκες δεν το συνηθίζουν ιδιαίτερα να λένε αυτό που θέλουν, φρόντισε στο σεξ να ακούς κάθε λέξη της. Άσε που δεν πρόκειται πάντοτε να χρησιμοποιεί λέξεις για να σου πει αυτό που θέλει. Οπότε πρέπει να γίνεις πολύ καλός στο να καταλαβαίνεις και να μεταφράζεις την δική της γλώσσα. Αν π.χ. της τραβήξεις τα μαλλιά και εκείνη αρχίσει να βογκάει, αυτός είναι ο δικός της τρόπος να σου πει "Μην σταματάς, συνέχισε. Θέλω να το κάνεις αυτό και άλλο. Και όταν λέω και άλλο, εννοώ συνέχεια. Κάθε φορά".
3. Γίνει βρώμικος, σωστά
"Ξέρω πολλούς άντρες που τα βρίσκουν σκούρα όταν πρόκειται να μιλήσουν βρώμικα πάνω στο σεξ. Δεν ξέρουν τι να πουν, πως να αρχίσουν, πότε να τελειώσουν. Επιπλέον, την πρώτη φορά που το επιχειρούν με νέα παρτενέρ, αισθάνονται γελοίοι. Και, όντως, μπορεί να ακούγονται έτσι. Ειδικά αν δεν έχουν δώσει δείγματα γραφής πριν. Είναι σαν να αποφασίσεις να φορέσεις ξαφνικά μια μέρα ένα ροζ καπέλο με φτερό. Όλοι σου οι φίλοι θα σου κάνουν πλάκα, εσύ θα νοιώσεις ανασφαλής και δεν θα το φορέσεις ξανά. Φαντάσου την αντίστοιχη κατάσταση στο σεξ. Εσύ να είσαι στο κρεβάτι, με τον σκληρό που#%ο σου έξω να κρέμεται και την γκομενά να γυρίσει και να σου πει "Τι μαλακίες μας λες τώρα;".
Οπότε, πως ξεκινάς; Ένα απλό SMS , κάπου στην αρχή της σχέσης, που να λέει "Θα ήθελα να ήμουν μέσα σου αυτή την στιγμή", είναι μια χαρά τρόπος. Γιατί δείχνεις τον βρώμικο χαρακτήρα σου, χωρίς να γίνεις πολύ πρόστυχος. Όταν αυτή αρχίσει και σου απαντάει με αντίστοιχα SMS, έχεις στρώσει το δρόμο για την επόμενη φάση. Το να της μιλήσεις βρώμικα από κοντά. Για να το πετύχεις αυτό, ξέχνα ότι σου έχουν πει οι φίλοι σου ή ότι έχεις δει στις τσόντες. Οι γυναίκες δεν τα γουστάρουν αυτά. Απλά πες της τι ακριβώς θέλεις να της κάνεις. Με πολλές, πολλές λεπτομέρειες. Καθώς την γδύνεις, ξεκινά να της λες ότι σκεφτόσουν το να μπεις μέσα της όλη την μέρα. Στην συνέχεια περιεγραψέ της πως αισθάνεσαι τώρα που είσαι μέσα της και πως θέλεις να την κάνεις να νοιώσεις. Ναι, είναι τόσο απλό"
4.Δολοφόνησε την ρουτίνα "Δεν είναι εύκολο να μην βαρεθείς το σεξ μαζί της, όποια και αν είναι αυτή, μετά από ένα διάστημα. Αλλά υπάρχουν τρόποι να κρατήσεις την φλόγα αναμμένη, χωρίς να χρειαστεί να ξεφυλίζεις τα θέματα του Cosmopolitan ή να ντύνεσαι όπως ο Johhny Depp στους Πειρατές της Καραβαικής. Προσπάθησε απλά να βρεις τρόπους για να κάνεις το όλο πράγμα φρέσκο ξανά. Περιμενέ π.χ. πίσω από την εξωπόρτα και, μόλις την ανοίξει, γδύσε την και πάρτην εκεί, επιτόπου, στο χολ. Αφού, προφανώς, έχεις πρώτα κλείσει την πόρτα πίσω σου. Η συμφώνησε μαζί της να μην κάνετε σεξ για μια εβδομάδα. Μοιάζει πολύ καιρός, αλλά η αναμονή θα κάνει τα αίματα να βράσουν. Είναι δεδομένο ότι, επειδή πλέον αυτή αποτελεί κάτι απαγορευμένο, θα σπάσεις την συμφωνία πολύ πριν κλείσει η εβδομάδα. Αλλά δεν πειράζει. Το σεξ θα είναι φανταστικό και θα αισθανθείτε από κοντά. Το βασικό είναι να έχεις πάντοτε τα μάτια σου ανοιχτά. Αν π.χ. καθώς οδηγείς βρεις ένα μέρος (άνοιγμα στο δάσος, μπουρδελοξενοδοχείο, σκάλες εμπορικού κέντρου) που θεωρείς ιδανικό για να πηδηχτείτε, σταμπαρέ το και, χωρίς να της πεις κάτι, βάλτην στο αυτοκίνητο και πηγαινέ την εκεί"

0 comments:

Post a Comment