Sunday, June 26, 2011

Ποια είναι η μόδα στα μαγιό φέτος;(vid)

Η μόδα στα μαγιό φέτος το καλοκαίρι επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη: Δεν ήταν ούτε το σχέδιο, ούτε το χρώμα: Ηταν το μέγεθος, που φέτος φθάνει μέχρι τον… αφαλό!


Οι μεγάλοι Οίκοι μόδας έβαλαν για λίγο στην άκρη τα μικροσκοπικά μαγιό που απαιτούν αναλογίες μοντέλου και πήραν την απόφαση να «ρίξουν» στην αγορά έναν άλλο τύπο μπικίνι, πιο άνετο και πιο… large σε μέγεθος, που δεν χρειάζεται να κάνουμε δίαιτα όλον τον χειμώνα για να το φορέσουμε στις αρχές του καλοκαιριού.


Πέρα όμως από αυτό, στην μόδα έρχονται και πάλι τα ολόσωμα μαγιό, που έχουν «κατακλύσει» τις βιτρίνες των καταστημάτων. Εκτός από τα κλασικά ολόσωμα, υπάρχουν και άλλα, πιο… αποκαλυπτικά, που αναδεικνύουν την θηλυκότητα, χωρίς να πρέπει απαραίτητα το σώμα να είναι… «κόκκαλο».

Φυσικά και εννοείται πως τα πολύχρωμα, τα εμπριμέ και τα έντονα αποτελούν σαν χρώμα all time classic για το καλοκαίρι.

Βέβαια να μην ξεχνιόμαστε. Τα τύπου Brazilian και τα πιο μινιμάλ είναι πάντα στα ράφια και πάντα διαθέσιμα, αλλά όχι στην «πρώτη γραμμή». Αλλωστε, αυτά αποτελούν διαχρονική επιλογή. Διαλέξτε λοιπόν αυτό που θεωρείτε ότι σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα και... καλές βουτιές!

0 comments:

Post a Comment