Friday, July 15, 2011

Κρεμάλα στον χοροδιδάσκαλο...

Έχω μερικές μέρες τώρα που βλέπω αυτή τη φωτογραφία και λέω ότι μετά μας φταίνε οι άλλοι... Το χάλι μας το μαύρο μας φταίει και πρώτα απ' όλα εμείς.
Δε μπορώ να διανοηθώ μεγαλύτερο ξεφτυλίκι από αυτό εδώ που παρουσιάζει ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ χοροδιδάσκαλος (την ιδιότητα την λέω με βαριά καρδιά) και φυσικά ο ΜΕΓΑΣ πολιτιστικός σύλλογος που διοργάνωσε αυτό το ρεζίλι.
Τέλος ο κόσμος απ' ότι φαίνεται αμυδρά στο πίσω μέρος την απαράδεκτηςφωτογραφίας το χαίρεται και χειροκροτεί μιας και το παιδί του συμμετέχει σε αυτό το <<πράμα>>.
Αν δε μπορείς κύριε δάσκαλε και πολιτιστικέ σύλλογε να το κάνεις μη το κάνεις καθόλου. Καλύτερα να πάμε σε άλλη εκδήλωση (που όποια πλατεία και να κοιτάξεις σχεδόν σε όλη την Ελλάδα κάπου θα υπάρχει παρόμοια εκδήλωση), παρά αυτό το έκτρωμα.
Ο πρώτος και ο τρίτος τσολιάς εκτός του ότι είναι κοπέλες, φοράνε καιγόβα! Ο τσολιάς γόβα!!!! Να πάρω τη γόβα κύριε <<δάσκαλε>> και να σε βαράω μέχρι να λιώσει!
Μετά μας φταίει ο Μαζωνάκης που κάνει το σόου του με φούστα και οκαθένας που το κάνει για να πουλήσει.
Η γνώμη μου (που τη λέω χωρίς να μου ζητηθεί) είναι κρέμασμα στονΜΕΓΙΣΤΟ <<δάσκαλο>> και λουκέτο στον υποτιθέμενο σύλλογο.

0 comments:

Post a Comment