Thursday, July 21, 2011

Το σεξ καταπολεμά τη βλακεία



Μήπως η κοπέλα σας ή το αγόρι σας δεν στροφάρει; Μήπως «καίει κάρβουνο»; Μήπως για να πιάσει τι του λέτε πρέπει να περάσει το λιγότερο δίωρο. Μην απελπίζεστε γιατί η λύση βρέθηκε. Με εντατικό σεξ οι νοητικές επιδόσεις του συντρόφου σας θα βελτιωθούν.

Αυτό καθώς σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου του Πρίνστον το σεξ μεγαλώνει το εγκέφαλο μας. Η συγκεκριμένη ομάδα πραγματοποίησε μια σειρά πειραμάτων με ποντίκια για να το εξακριβώσει. Αρχικά οι επιστήμονες χώρισαν τα αρσενικά ποντίκια σε τρεις ομάδες: Στα ποντίκια που είχαν καθημερινά σεξουαλική επαφή με θηλυκά ποντίκια, στα ποντίκια που έκαναν σεξ μια φορά ανά δύο βδομάδες και στα ποντίκια που δεν έκαναν καθόλου σεξ.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στα αρσενικά ποντίκια που έκαναν σεξ σε τακτική βάση, ο εγκέφαλός τους μεγάλωσε καθώς επίσης και οι συνδέσεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων τους. Σαν πιθανή εξήγηση του φαινομένου οι ερευνητές ισχυρίστηκαν ότι τα έμπειρα σεξουαλικά ποντίκια είχαν λιγότερο άγχος και ήταν πρόθυμα να τρώνε το φαγητό τους σε ξένο περιβάλλον σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ποντίκια.

0 comments:

Post a Comment